Вобще то можно и ничего не писать! Написать скрамблы, и все, и присылать на мыло результаты. и все! Все очень просто, но идея насчет программы очень даже ничего!
Можно попробовать! Сделать раздел на сайте "Наши контесты" и тд. Может еще нужно чтоб видео добавляли при первом участии (залить на ютуб)? Скрамблы выкладывать в воскресение на сайте. Прием результатов заканчивается в 23.59) Зачем вам призы вообще???
"Любое препятствие преодолевает настойчивость."
Леонардо да Винчи
призи й справді не потрібні! а може взяти прогарму росіян і все. чи якось через скайп зробити, щоб було видно хто як складає, а то так скрамбл прийшов, а ніхто не знає за скільки ти насправді зібрав, а з відео навіть цікавіше.
Rom1k писав:призи й справді не потрібні! чи якось через скайп зробити, щоб було видно хто як складає, а то так скрамбл прийшов, а ніхто не знає за скільки ти насправді зібрав, а з відео навіть цікавіше.
Читай пост выше, видео на ютюб закидать!
З.Ы. Ну так что??? Давайте организуем! Сегодня как раз воскресение! У вертикальном меню есть еще место, так что все можно забацать!
та я читав...просто на ютуб закидати - буде морока. і дотогож можна натренуватись на одному і тому скрамблі - а викласти лише з найкращим часом, і дотого ж можна зробити деякі заготовки, яких не буде видно.. а наприклад в скайпі, зберемся і все буде в режимі реального часу, і все буде видно.
Да нет! Что то я сомневаюсь что прям все в скайпе соберемся одновременно, ну а даже если и заготовки, какая разница, за сколько соберешь за столько и будет, и все будет четко! Ну то такое. там рызберемся, главное начать, и организовать все!
та скайп це лише приклад...просто там все буде видно тепер ... а якшо взяти скрамбл і крутити його пів години то час буде набагато кращий! п.с хоча треба почати,а то я вже дуже хочу!!
Та блін, шо ви спорите. Можна як на спідсолвінгу, кинули скрамбли на головоломки, всі кинули свої результати. Ми що не довіряємо один одному? І який смисл тренувати скрабл? Шоб виграти в контесті? Від цього ніхто швидше крутите не стане.