Визитки форума
-
- 2х2х2
- Найкращий час: 12.55
- Кубик 3x3: DaYan V ZhanChi
- Контактна інформація:
Re: Визитки форума
Адрес сайта написать можно - фон белый,а cubing.com.ua можно написать также как в шапке сайта 

- Rom1k
- 3х3х3
- Найкращий час: single - 8.14
- Кубик 3x3: Dayan 5
Кубик Рубика – головоломка яка була винайдена угорським скульптором і архітектором у 1974р.Тоді ця головоломка захопила весь Світ, але з часом дехто забув про неї – так і не склавши. Проте зараз існує спільнота людей які з легкістю можуть скласти цю річ за 10 сек. – швидкубери. Це заняття досить молоде в Україні, але з кожним роком набирає все більше обертів. Зараз нас відносно не багато, але ми сподіваємось що ви станете одним з нас. Якщо ви бажаєте навчитись складати Кубик Рубика - то заходьте на cubing.con.ua де побачите багато методик, і де вам з задоволенням допоможуть спеціалісти.
не дуже критикуйте, я і в школі не дуже гарно твори пишу.Але думаю шо трохи задовго, чи норм? да і це ше не кінцеве а так, зараз ше підправлю.
не дуже критикуйте, я і в школі не дуже гарно твори пишу.Але думаю шо трохи задовго, чи норм? да і це ше не кінцеве а так, зараз ше підправлю.
Love...its like a Rubiks cube.
-
- 2х2х2
- Контактна інформація:
Rom1k писав:Кубик Рубика – головоломка яка була винайдена угорським скульптором і архітектором у 1974р.Тоді ця головоломка захопила весь Світ, але з часом дехто забув про неї – так і не склавши. Проте зараз існує спільнота людей які з легкістю можуть скласти цю річ за 10 сек. – швидкубери. Це заняття досить молоде в Україні, але з кожним роком набирає все більше обертів. Зараз нас відносно не багато, але ми сподіваємось що ви станете одним з нас. Якщо ви бажаєте навчитись складати Кубик Рубика - то заходьте на cubing.con.ua де побачите багато методик, і де вам з задоволенням допоможуть спеціалісти.
+100000...Лучше это писать
+ cubing.com.ua маленьким шрифтом)
- ZloyDaYan
- 2х2х2
- Найкращий час: 7.83
- Кубик 3x3: Dayan 2 c писюльками
- Контактна інформація:
я так понимаю визитка будет размером листа а5
Спидкубинг-это особый мир с особыми правилами 

-
- 2х2х2
- Контактна інформація:
Просто сделай цвет как шапка сайта и надпись тоже такая же как в шапке =- cubing.com.ua)И всё
- ZloyDaYan
- 2х2х2
- Найкращий час: 7.83
- Кубик 3x3: Dayan 2 c писюльками
- Контактна інформація:
Спидкубинг-это особый мир с особыми правилами 

- ursa
- 1х1х1
- Найкращий час: 0:33.00
- Кубик 3x3: DaYan ZhanChi
- Контактна інформація:
pasha писав:стандартний розмір візиток, хто винен,що вам не подобається?
Стандартный для Украины визиточный размер - 90х50 мм

Keep smiling! Keep racing!