MediaPortal писав:Daner писав:та вам не всеравно на каком он домене сайт склепал? работает?работает!! ну и все..тю какая разница..главное что сделал и он робочий
А я не уверен что его сделал он. Поэтому прошу его убедить меня в этом поставив копирайт.
ето тебе так важно? та даже есди и так, хотя я в етом очень сомневаюсь, он дал ссылку на еще один таймер который мб комуто будет более удобней чем qqtimer или еще какойто...
) з Новим 2012 роком. Всім звичайно людських благ, щастя, здоровя і кохання. Але у нашій спільноті це звучить банально. Тому всім - всім такого кольорового і насиченого життя як флю наклейки у Роми і Арбалета. Шоб якшо і зявляться якісь проблеми, шоб вирішувались так легко як 1х1х1
Щоб цього року ми всі разом(бо лише разом ми сила і не переможні) провели найкрутіше ВАК змагання. Всім побільше НРів, ЕРів, і ВРів...кросс скіпів, ікс кросів, трьохходовок, ЛЛ скіпів, і without parities
, так що у нас ще є 356 днів старання, радості і нових рекордів))))) Отож - П О З Д О Р О В Л Я Ю ! ! !