Всім привіт!

Ніхто навіть не очікував, що в такий похмурий вихідний день на зустрічі буде можливо рекордна кількість людей: 18 швидкуберів, 17 з яких приймали участь в змаганнях.

Шалена любов до головоломок призвела до того, що зібратись вирішили об 11 ранку, а не як завжди, о 12, и просиділи майже увесь день. В цей раз було багато новачків, які, сподіваюсь, стануть регулярними відвідувачами наших зустрічей.



На жаль, багатьох ветеранів не було, і тому було багато шансів зайняти перші місця в дисциплінах. Взагалі результати якісь мрачні: багато DNF, кубики розлітались, і як наслідок – не найкращий час. Але вцілому було весело, знімали відео, фотографувались, дехто навіть показував фокуси (див. відео).

Залишилось 2 зустрічі до ювілейної, і треба якось реалізувати ідею з тортами у вигляді кубика. Було б непагано зпекти кілька тортів і влаштувати міні-конкурс, а потім дружно все з’їсти. Але цей захід вимагає попередньої домовленості з Пузаткою, бо просто так нам ніхто не дозволить цього зробити. Або ж необхідно знайти інше місце і відсвяткувати там.

Всім дякуємо, приходьте ще!

З.І. Дуже вдячні адміністрації “Пузатої Хати” за лояльне відношення до деяких дуже нестриманих осіб.

Обговорення

Фотозвіт

Відеозвіт (натискаємо “Відтворити все”)